loading...
Donwload

Cara Kira Waktu Subur Period Tak Tetap


Fun zone

Click go to koleksigambar.net

loading...

Assalamualaikum doktor, saya sudah hampir 5 tahun berkahwin tetapi masih belum dikurniakan zuriat . pariod saya tak menentu kadang- kadang 2 hari dan 8 hari. Assalamualaikum dr.. kitaran haid saya tidak tetap, tapi secara puratanya 32 hari..pada 02/09/11 yang lalu saya telah period tapi haid saya sedikit dan yang keluar. Salam nenek, saya nak tanya , saya sekarang dah lewat 12 hari dari tarikh sepatutnya period. period saya memang tak teratur semenjak mengamalkan injection 3bulan sekali ..

Tidak! ini kerana ketika haid, tubuh wanita mengeluarkan telur yang tidak subur dan lapisan tubuhnya bersedia untuk telur yang subur, justeru agak sukar untuk hamil. Mat malam kak… sy baru kwin dlm 7 jan ,8 jan pulak sy period,last period 13 jan,bermakna sy bersama suami dalam dunia subur(ha..ha..)tanda2 sy alami sekarg kuat. Berikut ialah senarai tanda-tanda dan penyakit pada anggota tubuh badan manusia yang dibahagikan kepada dua, tanda luaran dan tanda dalaman. bahagian 1: tanda-tanda.

Mat malam kak… sy baru kwin dlm 7 jan ,8 jan pulak sy period,last period 13 jan,bermakna sy bersama suami dalam dunia subur(ha..ha..)tanda2 sy alami sekarg kuat. Pergh… umor 21 dah bli rumah 250k …gile kepuk2 gaji…keje ape ni…. boley je buat cara ni, tp ikot officer jgk, setengah tu kita bagitau dia, dia ckp ok je.

Video related with Cara Kira Waktu Subur Period Tak Tetap


Cara menentukan kesuburan wanita | dr zubaidi hj, Assalamualaikum doktor, saya sudah hampir 5 tahun berkahwin tetapi masih belum dikurniakan zuriat . pariod saya tak menentu kadang- kadang 2 hari dan 8 hari.Waktu subur wanita – fahami kitaran haid wanita | sumber, Waktu subur wanita – fahami kitaran haid wanita on sumber info dan panduan percuma | haid juga dikenali sebagai menstruasi. ia menunjukkan anda kini….Ovulation predictor kits (opk) | dr zubaidi hj ahmad menulis, Assalamualaikum dr.. kitaran haid saya tidak tetap, tapi secara puratanya 32 hari..pada 02/09/11 yang lalu saya telah period tapi haid saya sedikit dan yang keluar.Cara makan vitamin shaklee berkesan. - pengedar, Cara makan vitamin shaklee. sebelum nak cerita cara makan vitamin shaklee, perlu di ketahui susunan produk shaklee mengikut kepentingannya. 1.esp- sekiranya hanya ada.


All of image that appear on this page found from internet. The WebMaster does not hold any Legal Rights of Ownership on them. Ownership/Copyrights still vests with whomsoever concern. If by anyhow any of them is offensive to you, please Contact Us asking for the removal. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible..

Report This Image

Bolehkah perempuan haid hamil? | petua nenek .:: panduan, Tidak! ini kerana ketika haid, tubuh wanita mengeluarkan telur yang tidak subur dan lapisan tubuhnya bersedia untuk telur yang subur, justeru agak sukar untuk hamil.10 + 1 tanda-tanda awal kehamilan – ~ummihanie~, Mat malam kak… sy baru kwin dlm 7 jan ,8 jan pulak sy period,last period 13 jan,bermakna sy bersama suami dalam dunia subur(ha..ha..)tanda2 sy alami sekarg kuat.

Waktu subur wanita – fahami kitaran haid wanita on sumber info dan panduan percuma | haid juga dikenali sebagai menstruasi. ia menunjukkan anda kini…. Cara makan vitamin shaklee. sebelum nak cerita cara makan vitamin shaklee, perlu di ketahui susunan produk shaklee mengikut kepentingannya. 1.esp- sekiranya hanya ada.

Related image with Cara Kira Waktu Subur Period Tak Tetap

Cara Mengira Waktu Subur Bagi Haid Tidak Teratur

On Jumat, September 16th, 2016 By

cara...haid yang teratur, masa subur cara 2 (waktu subur kitaran haid. … berlangsung hari haid mengira waktu subur bagi tidak teratur macam...

Cara Mengira Waktu Tidak Subur Wanita

On Rabu, September 14th, 2016 By

cara...dengan kitar haid yang tidak. Waktu subur wanita boleh dikira tak perlu guna kalkulator untuk cara mengira waktu subur ni. segelintir wanita...

Cara Cek Sisa Kuota Axis Xl

On Sabtu, September 10th, 2016 By

cara...cara cek sisa kuota axis xl Fun zone Telkomsel indosat xl smartfren cara cek kuota internet axis cara cek pulsa esia cara...

How To Eat Cara Cara Orange

On Kamis, September 15th, 2016 By

cara...how to eat cara cara orange Fun zone There are so many ways to eat cara cara navel oranges. enjoy cara cara...

Cara Kira Waktu Subur Period Tidak Teratur

On Jumat, September 16th, 2016 By

cara...subur,. Tidak kira walaupun disitu hanya ditanam satu mayat sahaja. cara kira waktu subur; cara kuruskan badan; period; period tak datang; period...

How Are Cara Cara Oranges Made

On Senin, September 19th, 2016 By

cara...how are cara cara oranges made Fun zone Cara cara navel orange; species: citrus × sinensis: cultivar ‘cara cara’ marketing names: power...

Cara Cara Orange Where To Buy

On Kamis, September 8th, 2016 By

cara...cara cara orange where to buy Fun zone Cara cara navel oranges “the power orange. 1/2 cup sunkist® cara cara orange segments,...

Cara Cara Orange Season In California

On Sabtu, September 17th, 2016 By

cara...cara cara orange season in california Fun zone … they’re only in season for and are now grown in california. they’re a...

Cara Kira Waktu Subur Untuk Elak Hamil

On Jumat, September 16th, 2016 By

cara...untuk menguji gula. Cara kira waktu subur untuk hamil tanpa kalkulator cara kira waktu subur, kehamilan, kesuburan elak makanan ibu hamil ini...

Cara Download Video Youtube Guna Handphone

On Kamis, September 8th, 2016 By

cara...cara download video youtube guna handphone Fun zone Di sini diterangkan cara-cara nak buat screenshot dengan mudah guna handphone asus yang menggunakan...